19 Aralık 2011 Pazartesi

VİCTORİA BECKHAM ROBOT OLMUŞ!


Bir diğer moda bebesi (ilki için buraya tıklayın) David ve Victoria Beckham çiftinin kızları Harper Seven (sayıyla 7). Bu zeka küpü çiftin kızlarına bu ismi vermeleri konusuna gelince, ilk isim anne Victoria'nın sevdiği bir isim olması. İkinci adı ise 7. ayın 7. gününde sabahın yedisinde dünyaya gelmesi sebebiyle konulmuş. Ayrıca babasının milli takım forması 7'ymiş. Hakikaten çok yaratıcı bir çift!

Victoria, David Beckham'la evlenince adeta robot oldu. Hatun o robot haliyle seri halde doğurmaya başladı ve 4. de kız çocuğunu bulmayı başardılar. Evet fotosentezle beslenen bir hatundan beklenmeyecek bir performans. Beckham bunu doğurmaya programladı sanırım. Evet bu robot bayan fotolardan da anlaşılacağa üzere, çocuğunu taşırken bile adeta bir dergiye kapak pozu veriyor havasında. Hep aynı tarz tutuş... (Kadın çantasını da aynı taşıyor çocuğunu da) Her fotoda nemrut  bir surat... Sanırım bunu çeken gazeteciler korkunç maskelerle çekiyorlar ki kadın hep hortlak görmüş gibi. 

Neyse moda bebesi Harper Seven'a gelince annesiyle uyum içinde giyiniyor ve malesef o da gülmeyi bilmiyor! Hayatını ikon olmaya adamış, içtiği suyu bile gramajla içen bir kadın! İçinden geldiği gibi yaşayamadıktan sonra giydiklerin Chanel olmuş Gucci olmuş kaç yazar?!
















8 yorum:

ceydaninguncesi dedi ki...

İlki de ikincisi de bu bebeciğin büyüdüğünde anne ve babası hakkında çok da iyi olmayan düşüncelere neden olacağı isimler. 'Seven' hey Allah'ım yaa :))

Adsız dedi ki...

Seven ha :) Sabah sabah çok güldüm :) http://isterenklihayat.blogspot.com/

Trendsum dedi ki...

ɱOɌ ĽɘΚЄ: Evet bu isimle harcamışlar çocuğu :)
Sümeyye: :))

Trendydolap dedi ki...

aman allahım o ayakkabılar ne öyle. Çocuk şans eseri hayatta resmen

http://trendydolap.blogspot.com

Trendsum dedi ki...

Trendydolap: Kesinlikle :)

miu dedi ki...

o ayakkabılarla cocugu kucagına almaya nasıl cesaret etmıs allah askına.ben bes cm topuklu gıyemıyorum ayagım takılacak cocuga bısı olacak dıye...

Wear A Smile! dedi ki...

seven apple'dan iyidir bence :P

ayakkabılar şahane ama, onlarla yürürken çocuğu düşürmeden taşımak da ayrı bir beceri, ben takdir ediyorum kendisini :)

CecenKizi dedi ki...

siteyi yeni kesfettim :) cok güzel olmus. konuya gelince zaten spice girl idi sanirim o grub. ordada hep bu kadin ne yapiyor hic sarki söylüyormu diye hep aklimdan gecerdi, put gibi. simdi aradan kac yil gecti artik eminim bu kadin put. trendydolabi da ziyaret ettim valla süpeer yaa