4 Aralık 2011 Pazar

HEPİMİZ HASİBEYİZ

Yarın pazartesi ve bir çoğumuz için diyet günü. Haftasonu yediklerimi dizsem burdan köye yol olur sevgili okurlar. Benim için artık  tehlike çanları çalmaya başladı ve yarından itibaren spor ve diyet yaparak fazla kiloların ağzını burnunu kırmaya karar verdim. Hatta yarını beklemeden haftasonu yediklerimden dolayı  yamulan vicdanımı düzelmek için işe yeşil çay içerek  başladım. Evet bu yeşil çay sadece yamulan vicdanları düzeltmekle kalmıyor,kanı temizliyor ve de insanı çok sağlıklı hissettiyor :)



Diyet yaparken en büyük eksikliğimiz motivasyon. Bu yazının buraya yazılış amacı da aslında motive olmak. Şöyle ki; buraya yazarak sizleri duruma şahit tutarken ilerleyen günlerde diyetle ilgili kaç gr yada kg verdiğimle alakalı yazılar yazacağımı bilmek, boğazı tutmak için iyi bir sebep oluyor. Bir başka motivasyon mottom ise, bir  victoria's secret manken fotosunu telefonuma ekran fotosu yapıp üzerine de "seni yeneceğim sürtük" yazmak. Evet yazarken bile bu kadar hırslandıysam ben bu fazlalık 5 kiloyu 1 ayda veririm.

Hep sevmişimdir  öncesi/sonrası fotolarını... Görmüş olduğumuz hatun "Jennifer Hudson". Hatun azmetmiş ve tam 30 kilo vermiş.



 
... ve son olarak başlık için ilham kaynağı olan karikatürü sizlerle paylaşıyorum. Evet aslında hepimiz Hasibeyiz kahrol Miranda Kerr!


Ben diyete başlayarak fazlalık kilolarımı vermeye karar verdim peki yaz siz?

9 yorum:

ceydaninguncesi dedi ki...

Merhaba,
Yazının sonu bende kahkaha ile noktalandı :))
Diyetinde başarılar..biri seni gözetliyor :P

Elif'in defterinden (mndlna) dedi ki...

Merhaba , sanırım zamanında ben de bir Hasibeydim:) Ve 35 kilo kadar verdim ama vermem gereken bir 7 kilom daha var. Artık yorulmuş biri olarak, blogumda bugüne kadar yaptıklarımı yazmayı düşünüyorum artık. Size de kolay gelsin:D

ceydaninguncesi dedi ki...

Maaşallah 35 kilo vermiş olmak kesinlikle azmin zaferi denilen şey.. Tekrar tebrik ederim :)

Trendsum dedi ki...

ɱOɌ ĽɘΚЄ: Bende Miranda'nın mektubunu hasibe gibi gözyaşları içinde okudum :))

Elif: Azmine hayran oldum bu hikayenin ayrıntılarını ve diyetinle ilgili tüyoları okumak isterim..

zeys dedi ki...

Cok hosuma gitti yazin:) takipcinimmmm:)

http://zeysfashionroom.blogspot.com/

Trendsum dedi ki...

Zeys: teşekkürler :)

Modavesaire dedi ki...

evet, motivasyon çok önemli. bir de kararlılık.. ben sadece dikkat ediyorum, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sonradan edindiğim kötü beslenme alışkanlğnı bıraktım diyebilirim. sonuçlarını da beraber göreceğiz.. :)) sevgiler. canm

Trendsum dedi ki...

Evt ben de dehşet sıkı bir rejim yapmıyorum çünkü o zaman agresif sevimsiz biri oluyorum. Ekmek yemiyorum ve sağlıklı besleniyorum. İnş. ikimizde bir an önce olumlu sonuçlar alırız :))

http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/ dedi ki...

Çok hoşuma gitti ya, acaip guldum ben de :) Ben de diyetteyim yarın iki haftam dolacak, iyi gidiyorum, şeker bir diyetisyenim var ve çok insaflı Allah için, ama yola devam için motivasyon şart, bir yerden sonra insan yeter beee getir bana şuradan birbucuk iskender kıvamına gelebiliyor :) ben de mı miranda kerr resmi bulup senı yeneceğim surtuk yazsam, çok iyi fikir :))

http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/