9 Aralık 2011 Cuma

BOTOKS GÜZELLİĞİ!!!

Bugün sizlere, botoksun aslında ne fena bir şey olduğunu fotolarla anlatacağım :) İlk konuğumuz sıklıkla şarkılara konu olan Demet Şener. (Demet Akalın "kimler kimler yuva kuruyor, ben niye kuramıyorum vb. çalışmalarında bence Demet Şener'den bahsediyor.) İşte insanoğlu bu, şuurunu nerede ne zaman kaybedeceği belli olmuyor. Yaşlılık rampasına hafiften tırmanırken paniğe kapılan Demet Şener de o godoş dünyanın içine çoktan girmiş bile. Sonuç? Çene kısmında biraz mimik kalmış bence onları da dondurmalı!!!



Bir diğer örneğimiz de Oya Germen. Hakikaten kaşlarının yayı, yüzünde ki o kabız olmuş ifadesi, tüm mimiklerinin samimiyetsizliği Oya Germen'i çok genç gösteriyor!!!


Bir diğer güzelimiz (!) ise ne iş yaptığını bilmediğim hakkında tek hatırladığım sahne "yemekteyiz adlı programda botoksu retinasını akıttığı için gözü sargılı bir şekilde evinden bağlanan" Sema Çelebi. Aslında son hali sarışın japonlara benziyor ama maalesef o fotosunu nette bulmadım.  Merak ettiğim diğer bir konu da "bu keman kaşlı,ördek dudaklı,porselen elma kemikleri olan kadınlara  "hiç güzel olmamış" diyen eş dostları yok mu?


               Allah hiçbirimizin şuurunu paragöz bir doktorun muayenehanesinde kaybettirmesin!



5 yorum:

Serap dedi ki...

İlk haliyle şuan ki hali arasında çok fark var. Estetik yaptıra yaptıra kendini mahvetti. Botox motox ne varsa yaptırıyor

Selen dedi ki...

Demet Akalın-Demet Şener yorumuna koptum :) Hakikaten bunlar kendilerini güzel mi zannediyor ben de merak ediyorum

cennetailesi.com dedi ki...

size bin kere alkış bin kere öpücük gönderiyorum vallahi botokssuz dudakarımla...

ceydaninguncesi dedi ki...

Oya Germen hakikaten biri anyaya biri konyaya durumu yaşıyor dudaklarda ne idüğü belirsiz bir duruş gözler ise bakıyor mu bakmıyor mu belli değil:) Neyse ben de Allah akıl-fikir versin diyor yorumumu sonlandırıyorum :)

Trendsum dedi ki...

Serap: Geçen hafta Demet Şener'i bi tv programında izledim.Güzelliğin ve zayıf kalmanın sırrından bahsediyordu. Yüzünde ki botoksa bakmadan doğal maskeleri filan anlatıyordu:) komik!
Selen: :)
Cennetailesi: Teşekkürler :)
ɱOɌ ĽɘΚЄ: Amin! :)