6 Aralık 2011 Salı

BEYAZ VE METAL UYUMU

Gördüğünüz gibi tükkanı büyüttük, şimdi de biraz burayı dekore edelim :) Şaka bir yana blog yazmak gün geçtikçe enfes bir hal alıyor hele bir de sizlerden gelen yorumları görünce histerik kahkahalarla naralar atıyorum :)

Bugünkü konumuz dekorasyon. Bundan tam 1 yıl önce, evlilik arefesinde fikir sahibi olmak için 1.587.549 tane dekorasyon sitesini gezdikten sonra söylediğim ilk cümle şuydu: "Tüm eşyalarım BEYAZ olmalı!". Beyaz'ın hakim olduğu dekorasyon fikirleri artık çok moda! Ortama ferahlık katması, pozitifliğin simgesi olması, her renkle uyum sağlaması (hele bir de güneş alan bir eviniz varsa) tadından yenmez. Şimdilik eşyalarımla mutluyum ama ileride çocuk sahibi olduktan sonra  istifrayı bastığında aynı fikirde olur muyum bilemiyorum. 

Dekorasyon ile ilgili postlarımız artarak devam edecek. Şimdi sizi, beyazın ve metalin hakim olduğu eşyalarla döşenmiş ve yapılması mümkün dekorasyon fikirlerini barındıran, ferah ve güzel bir evle baş başa bırakıyorum...

























Bir sonraki postta görüşmek üzere!


5 yorum:

fashiononboard dedi ki...

Yeni yila girmeden odamda birkac kucuk degisiklik yapmak istiyordum, bu postla karsilasmam cok iyi oldu =)

Unknown dedi ki...

Kendi evime çok benzettim...

Trendsum dedi ki...

FashionOnBoard: Yeni yıla girmeden değişiklik harika fikir,umarım istediğin gibi olur herşey :)

Hilal: Ne güzel bi evin var o zaman:) Güle güle mutlu mutlu otur evinde :)

darkolivee dedi ki...

oowww görsellerin hepsi ilham alınası...
çok teşekkürler...

sevgiler...

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

amannnn darkolive cicim sendemi yorumdasın:))
hayatım geçen sene evlilik hazırlıklarında aynen bende 928409314873 siteden,inegöl mobilya fuarı,izmir fuarı ve istanbul milyoner fuarından ve tüm bursadaki mağazalardan ve 3 mimarın çizimlerinden sonra biriyle çalışma kararı aldık ve evi gümüş varak ve beyaz kombininde yaptık:))çoook memnunum aynen tek düşüncem bebek olduktan sonraki durum hehe paslaşırız artıkın bulunan çözümleri:))