6 Ocak 2012 Cuma

GÜNDÜZ KUŞAĞI

Tatilde evde olduğum süre içinde sürekli olarak tv karşına mayonez gibi serilip, gündüz programlarını izledim. İzlerken o kadar çok sıkıldım ki hatta bir ara sıkıntıdan grip oldum. Sıkıldıkça izledim, izledikçe bağımlı oldum. En son manik depresif oluyordum ki tatil bitti! Sabah kalkar kalmaz büyük bir anlamsızlıkla ilk iş, televizyonu açıyordum ve gözümü kırpmadan bütün programları izliyordum.

Tv dünyası hakikaten çok acayip! Bi kere herkesin kafası çok kıyak. Mesela her sabah çok makyajlı kadınlar, hummalı bir şekilde bir şeyler tartışıyorlar, biri ağlıyor, öbürü gülüyor, biri evet diyor, diğeri hayır diyor, biri cayır cayır müziğin arasında göbek dansı yapıyor adeta saçma sapan bir panayır yeri... Mantıklı tek bir çözüme yönelik tartışma yok. Her kanalda ayrı bir paranoya ve ben onları pür dikkat dinliyorum. Arada o çok makyajlı, röfleli, manikürlü kadınlarla gözgöze geliyorum: "Bizi izlemeye devam edin!" diyorlar ve ben reklamlarda bile geçmiyorum kanalı. Sanrım bol makyajlı, röfleli, manikürlü kadınların söz dinletme yetisi çok büyük!


Efendim şimdi annelerimize fitne verip kafalarını karıştıran, bir nesli heba eden programları sıradan ele alırsak...

Müge Anlıyla KAÇAN KAÇANA!
Programın adını tam olarak bilmiyorum ama aşağı yukarı bu temada bir program. Birileri evden kaçıyor ve hafiye Müge kaçan kızı buluyor ve stüdyoya getirip gerekli ayarı veriyor.. Kendisi adeta bir  adalet tanrıçası! Sanıyorum ki sırf Müge Anlı bulmasın diye evden kaçmayan kişiler vardır! Yani bu bakımdan faydalı bir program!!!



Saba Tümer'le Bugün
Programı kısaca özetlemek gerekirse "AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA." Evet program tamamen kocaman bir kahkahadan ibaret ve tüm program böyle geçiyor. Ama kim ne derse desin samimi ve rahat bir hatun o yüzden en çok Saba Tümer'i izlemekten keyif aldım :)



Esra Erol'la Evlen Benimle
Programın isminden anladığım kadarıyla herkes Esra Erol'la evlenmek istiyor. Programda herkes çok rahat... Mesela yaşını başını almış, libidosu yüksek bir amcamız evleneceği bayanda aradığı göğüs ölçüsünü söylüyor ve kimse bunu yadırgamıyor. Sunucu bayan adamın istediklerini ekrana sipariş veriyor ve adamın taliplerini stüdyoya çağırıyor. Bir de çay içme köşesi var ama sanırım orada kötü şeyler yapıyorlar çünkü kimse çay içmek istemiyor!





Bugün Ne Giysem?
Her geleni eleştirerek türkiyenin ilk şık kadınını seçmek gibi ulvi bir görev edinmiş hepsi birbirinden şahane jürilerin bulunduğu bir program. Yarışma da iyi de giyinsen kötü de giyinsen her şekilde yarı finale çıkıyorsun! Barbaros Şansal olduğunda  daha keyifli bir programdı sanki :S






Sihirli Annem
Bence Periliçe olayları fazla abartıyor! Yoksa bunun haricinde herşey çok mantıklı!


7 yorum:

Adsız dedi ki...

Süper özetlemişsin hepsini kamine sağlık! Esra Erolla ilgili kısım da kahka atttım çayı püsküttüm ekrana :) Hakikatn o çay köşesinde bir şey var sanırım puhahaha:) senin gibi eğlenceli,samimi blog yazarlarına ihtiyaç var sen hep yaz lütfen :)

Adsız dedi ki...

Bu arada adım Özge. Takipteyim ;)

Ebru dedi ki...

Cok keyifli bir blogun var gercekten. Seni takip etmek benim icin bir keyf. Burdaki yazdiklarina katilmak istiyorum. Insani resmen takilip kaliyor her programa diziye! :)

http://eebbru.blogg.se/

nihan dedi ki...

Ameliyat oldugum bir dönem evden 1 ay çıkamamıştım bende bu proramlara maruz kaldım. Ne kadar boş işler ama yinede insan izlemekten kendini alamıyor nedense. Sonunda TV.yi kapatıp kitap okumakda bulmuştum çözümü. Seni okurken kendimi gördüm içimdeki duyguları düşünceleri olduğu gibi yansıtmışsın )))

PINKY FASHION dedi ki...

yazını okurken güldüm, ağlanacak halimize ama itiraf ediyorum, eğer işte olmasam bir çoğunu oturur izlerim:))

Trendsum dedi ki...

Özge: Teşekkür ederim ;)

Ebru: Çok teşekkür ederim bu yazdıklarınız çok ama çok önemli :)

Nihan: Evet tatil biraz daha uzasaydı tv bağımlısı olacaktım düşün bunları farkettiğim halde izlemeye devam ediyordum:)

Pınky Fashion: Aynı ben :)

Unknown dedi ki...

Demek ki sadece ben değilmişim yazış stilinden etkilenen. Eğlenceli, etkileyici... Saba Tümer'in programının özetine bayıldım, iş yerinde bana kahkaha attıran bir yazıydı. :) HAHAHAHAHAHAAHAHAHAA :))
Gerçekten resimlerden ziyade yazılarını okumak daha bi zevkli :)
Bloğuma beklerim: http://bebeko-elc.blogspot.com/
Sevgiler...