3 Ocak 2012 Salı

DÜĞÜN HAZIRLIKLARI

Muhteşem bir site buldum ve son 1 saattir fotolara bakıyorum. Düğün hazırlıkları,masalar,gelinlikler,düğün fotoları vs.. İşte sizin için seçtiklerim...







































Daha fazlası için buraya tıklayabilirsiniz.

5 yorum:

Mine Ertugrul dedi ki...

Benim sitemdeki ana bölüm evlilik hazırlıkları. Yabancı dilim de olduğundan bu tarz siteleri ben de takip ediyorum. Ancak şöyle bir sorun var, buralarda görüp beğendiğimiz şeylerin %99'unu ülkemizde bulamıyoruz. Mesela benden kır düğünü dosyası istiyorlar, internetten fotoğraf derlesem, aklımız duracak kadar güzel bir post olur, ama gel gelelim ki bizim kızlar için ulaşılabilir olmaz. O yüzden bu evlilik hazırlıkları postlarını ülkemizde olan uygulamalar dahilinde de hazırlamak çok önemli diye düşünüyorum. Tabi ki paylaşımların çok güzel, sadece küçük bir hatırlatma :)

Adsız dedi ki...

ayhh ayhh :)

Elif'in defterinden (mndlna) dedi ki...

İnsanın hemen evlenesi geliyor yaa

Trendsum dedi ki...

Mine: Haklısın bu görsellerde fotolar Gelin-Damat foto çekiminde herkese ilham kaynağa olabilir. Ayrıca organizasyon firmaları artık geçen senelere göre çok daha özgün ve müşteri memmuniyeti odaklı çalışıyor. Bu konuda çok da ümitsiz olmamak gerek:)

Renkli hayat: Sen hep yorumla benim blogumu renklendir olur mu ;)

Elif: Di mi? ;)

Unknown dedi ki...

Evleneli 7 ay oldu, düğün hazırlıkları sürecim oldukça uğraştıcı ve zahmetliydi ve nefret etmiştim ama şimdi baktığımda bir daha bir daha istiyorum :)
Bende bi gariplik olabilir mi? ;)