5 Nisan 2012 Perşembe

TREND: PİJAMA

 Evet yine evlerden ırak bir trend ile baş başayız sayın moda sever okur! "Ne giydim derdine son, artık düşünmenize gerek yok zira yataktan kalktığınız gibi sokağa fırlayabilirsiniz" demeyi çok isterdim, ancak bu trend uygulaması oldukça zor bir trend! Dünya güzeli Rihanna bile giyse "acaba güzel mi, yok ya değil" diye kafa karışıklığına sebep olabiliyor. Ben çok sevdim bu trendi illa deneyeceğim diyorsanız da en azından tek parça (alt ya da üst) seçerseniz şık olma ihtimaliniz olabilir! Ya da pijama desenli ipek pantolonları deneyebilirsiniz... Fotoğrafların devamında kim nasıl giymiş görebilirsiniz..

 Peki siz nasıl bulduğunuz bu trendi?



























9 yorum:

shadoweyes_ontheway dedi ki...

Yurt dışını bilmesem de bi ara Türkiye'de modaydı. Gülşen ilk çıkışını pijama giydiği bir kliple yapmıştı. Ne günlerdi beee :)

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Trendsum cım şimdi bunların hepsi bir picama partisine davetli... ondandır böyle sokağa çıkmaları. Bizde de bu trend Gaffur ile parlamıştı bir dönem :)

hayal-et dedi ki...

yav niye öyle diyosunuz. nişan söz bohçalarına konulan o saten pijamalarımızı değerlendirelim işte. giyelim çıkalım sokağa onlarda değerlensin:)

Adsiz :p dedi ki...

Trendsuuuuum Buse seni bir tik arkadan takip ediyor. Bloguna pijamalari koymus bugun :)) ha ha cok guldum.. Aslansin trendsum.

Followupfashion dedi ki...

Böyle sokağa çıktığımı düşünemiyorum.Yataktan kalktığın gibi sokağa çıkmak pek bana göre değil=)

AslıASLI dedi ki...

Böyle sokağa çıkamam ama çok rahat olduğu kesin :)

Unknown dedi ki...

Jessica Alba'nın pijamalarının aynısına sahibim, ne güzel...

gecekiyafeti.com dedi ki...

yakında nişantaşı sokaklarında görürüz :)

www.gecekiyafeti.com

Modagrafya dedi ki...

Trend olmadık bir pijama kalmıştı. Olsun. O da trend olsun. Dünya duracak değil herhalde.

Bu arada çekilişim var cillteki koyu lekeler ve siyah noktalara etkili bakım ürünü dağıtıyorum, beklerim:
http://www.modagrafya.com/2012/03/cekilis-kiehlsten-cillteki-koyu-lekelere-karsi-yepyeni-bir-urun-clearly-corrective-dark-spot-solution.html