27 Nisan 2012 Cuma

SİZDEN GELENLER

Gün olur devran döner, bakarsınız siz de bir gün Trendsum'a konuk olursunuz sevgili şahane okur! Farkında mısınız bilmiyorum ama ilişkiler her geçen gün avantaya dönüşüyor. Bloguna yorum bırakmasam gelip bloguma bakmayacak insanlar tanıdım şu fani blog dünyasında. Çok dertliyim okur, konuşalım bir ara bu mevzuları... Ama istisnalar yok mu? Var elbet... Geçenlerde o istisna ile tanıştım ben. İsmi Mayamiya. İşte herkese nasip olmaz mayamiya gibi tatlı bir izleyici :) Blog sayesinde tanıştığım süper ötesi insanları görünce, iyi ki açımışım diyorum bu blogu. Mayamiya Trendsum'u takip eden, enfes yorumlarıyla blog sahibesini keyfin fevkine erdiren bir izleyici. Geçen hafta yayınlanan "orta sehpa dekoru" adlı posttan ilham alıp  evine sehpa aldı ve üstünü de kendi zevkine göre döşedi. Bu fotoları instagram da görünce hemen "blogta paylaşmayalıyım" dedim, o da saolsun beni kırmadı. Hatta bu durum bende bir aydınlanmaya sebep oldu. Blogta "sizden gelenler" diye bir bölüm açmayı ve orada sizden gelen soru, yorum, fotoğraf, vs. ile paylaşımlar yapmak istiyorum. Ne dersiniz? Bu ilk örnek olsun. Bu arada mayamiya'yı merak edenler instagramda "mayamiya" diye aratıp kendisini bulabilirler ;) Enfes diyet yemekleri ve nerdeyse hergün paylaştığı taze çiçekleriyle benim instagramda takip etmeyi sevdiğim kişilerden. Şiddetler tavsiye olunur ;)









7 yorum:

Madam Dö Gonç dedi ki...

Karmaşık ama bi o kadar da uyumlu olmuş :)

mayamiya dedi ki...

Wuuuuuu aman da aman bu kimin sehpasiymis boyleee, biraz fazla pembe olmus ama degisir eminim o daha :)
Trendsuuuummmm sayesinde orta sehpa sevmeyen ben sever oldum. Neden? Onun sehpa postu yuzunden kafam da bir tiiink diye isik yandi ve sonuc iste bu... Evet sevgili Trendsum okuru o sahis benim mayamiya ve herkese selam. Optum sekerim.

Unknown dedi ki...

Ben de bayıldım ama benim koca valla postalar hepsini iki günde. Hiç dayanamaz:))

hayal-et dedi ki...

güzel olmuş. o ortadaki kek standı galiba. ne şahane olmuş burada kullanımı da. güle güle kullansın mayamiya.

hayal-et dedi ki...

sevgili trendsum birara da tv üniteleri ile ilgili bir post hazırlasan ne güzel olur.

Trendsum dedi ki...

Hayal-et: Çarşamba günü bloga bak derim ;)

Lulu's life dedi ki...

aman aman bende cok gicigim o bloggerlara.. hatta sen yorum yaparsan gelip yorum falan yapiyorlar.. Benim hic bloguma yorum yapmayan ama severek takip ettigim insanlar dolu.. hic sorun degil.. aman zevk almak.. ve senin blogunda o zevki bana yasatanlardan... takilma bosverrr ;)