8 Şubat 2012 Çarşamba

TREND: SNOOD

Soğuk havanın en azılı dönemini yaşadığımız kış günlerinden hepinize merhaba... Evet bu sabah erken kalkıp dışarı çıkmak zorunda olanlar İstanbul'daki antipatik havayla çoktan tanışmışlardır. Tanışmayanlar da mecbur değiller ise tanışmasınlar ve sıcacık evlerinden mümkünse hiç çıkmasınlar. Kısa bir hava durumundan sonra gelelim postumuzun konusuna.. Geçtiğimiz yıl moda olan ve bu yıl da devam eden benim çok sevdiğim bir trend olan snood'dan bahsedeceğim. Kullanımı pratik olan ve atkı, şal gibi kayıp düşme derdi olmayan snoodları ister boyunda bırakabilir, isterseniz omuzlarınıza indirebilir, ya da kapüşon olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca kış aylarını yaşadığımız şu dönemde verilebilecek en güzel hediye olduğunu düşünüyorum. İşte benim beğendiğim bir kaç kombin...

Not: Bu tarz snoodları h&m, zara, debenhams, oysho ve mavi'de bulabilirsiniz.. Ya da online alışveriş sitesi Asos'tan alabilirsiniz..














3 yorum:

darkolivee dedi ki...

bu snoodlar çok kullanışlı ve çok şık duruyor, ben çok seviyorum...

kışın vazgeçilmezlerinden :)

sevgiler

LIFECHOLIC dedi ki...

asostan alışveriş yaptıktan sonra keç gün içimde elime ulaşır sizce :)
http://www.lifecholic.blogspot.com/

Trendsum dedi ki...

Lıfecholıc: Ben hiç alışveriş yapmadım ancak kuzenim sürekli alışveriş yapıyor ve 15 gün içinde elinde oluyor. Şu ana kadar bir kere sorun yaşadı o zaman da asos expres kargoyla gönderdi ürününü. Asos bu konuda çok profesyonel.