27 Şubat 2012 Pazartesi

OSCAR ÖDÜL TÖRENLERİ 2012 KIRMIZI HALI

 Gecenin en şıklarından biriyle Rooney Mara ile başlamak istiyorum. Rooney Givenchy Couture tercih etmişti. Bu sene kırmızı halıda ağırlıklı olarak beyaz tercih edilmişti bence hepsi de birbirinden şıktı. Çanta ve aksesuar kullanmadığı halde Rooney gecenin en şıklarından idi.





Michelle Williams Louis Vuitton elbisesiyle bence gayet şıktı. Çok afedersiniz ama dötündeki şahin marka dona bakmadan canım Michelle'i eleştirenlere pöykürmek istiyorum. Yedirtmem size Michelle'i. Şu tatlılığa bakın :)




Sandra Bullock Machesa tasarımı siyah-beyaz elbisesi ve mermer yüzüyle gayet sıradandı. Sanırım Sandra bu sene ameliyatı fazla kaçırmış zira yüzünde hiç mimik yoktu.





Penelope Cruz Armani tasarımı elbisesi ile bir çoğunun aksine benim şıklarımdan idi. Hatta doğumdan sonra en şık hali idi.Chopard müchevleri ile göz kamaştırıyordu.




Milla Jojovich Elie Saab elbisesiyle çok zarif ve çok güzeldi. Milla'nin ilk Oscar törenine katılışı imiş. bundan sonra sadece ışıltısı için katılabilir. Mücevherleri Jacob & Co Clutch'ı ise Edie Parker.





Mery Streep altın sarısı Lanvin elbisesiyle tam bir hayal kırıklığıydı. Oscar heykelciğini andıran bu elbisesiyle Mery Streep'i açıkçası beğenmedim.



Melissa McCarthy ise kendisi için özel tasarlanan Marina Rinaldi elbise giydi.



Natalie Portman John Galliano'nun yahudilerle ilgili açıklamalarından sonra bir daha asla Dior giymem demişti ama görüyorum ki tükürdüğünü yalamış. Portman puantiyeli Dior elbisesi çok şık görünüyordu.



Shailene Wodley törene Valentino Spring 2012 Couture uzun kollu elbisesiyle katıldı. Wodley elbisesi saçı ve makyajıyla gecede oldukça vasattı.



Gecede çok konuşulan isimlerden biri de Alexander Mcqueen elbisesiyle Jessica Chastain oldu. Chastain altın ve metal iplik işlemeli ipek organze elbisesi ve kızıl saçlarıyla gecenin en şıkları arasındaydı.





Kate Mara Elie Saab imzalı ışıltılı elbisesiyle çok şıktı. Ancak dünyanın bütün yükü omuzlarında taşıyormuşcasına ölü taklidi yaparak poz vermesi elbisenin bütün güzelliğini söndürüyordu.



Jennife Lopez kendisi için (ya da kıvrımları için desek daha doğru olur sanırım) özel tasarlanan Zuhair Murad elbisesiyle gecenin şıklarından idi. Makyajı kusursuzdu ancak tepede topladığı saçlarına kuş konsa yadırganmazdı sanırım adeta kuş kafesi gibiydi. Clutch ve ayakkabıları ise Salvatore Ferragamo idi.





Şaşırtıcı ama Gwyneth Paltrow iki parçadan oluşan Tom Ford tercihi elbisesiyle gecenin bence en şıkıydı. Twitterda'da en beğenilen Gwyneth oldu. Anna Hu tasarımı mücevheleriyle zihinlerden çıkması zor bir görüntü sergiledi.



 Gleenn Close törene Zac Posen imzalı koyu yeşil,tafta elbisesiyle katıldı. Close elbisesiyle oldukça şıktı.



Emma Stone Giambattisa Valli Couture elbisesi, kusursuz makyajı ve kızıl saçlarıyla adeta yapma bebek gibiydi.



Anjelina Jolie Atelier Versace siyah kadife elbisesiyle çok şıktı. Ancak aşırı zayıflığı kollarının kötü görüntüsü ile daha da belli oluyordu. Sanırım Anjelina eski anoreksik günlerine geri döndü.





Berenica Berjo tamamı işlemeli ışıltılı bir Elie Saab imzalı elbise tercih etmişti. Su yeşili elbise çok şıktı ancak ben bu elbiseyi Berenica'ya yakıştıramadım malasef. Genelde sevdiğim bir tarz olan örgü saç modelini kullanmıştı ama bu saç modeli de kırmızı halıya bence pek yakışmadı. Berjo'nun Clutch'ı Custom made swarovski, takıları ise Chopard'dı.




George Clooney'nin rol akadaşı Shailene Woodley Valetino Couture elbisesiyle adeta bir Oscar heykeciği gibiydi. Sanırım Clooney eğer oscarı alamazsa teselli olsun diye böyle bir elbise tercih etmişti sanırım. Mücevheleri Harry Winston, Cutch'ı ise Valentino idi.




Judy Greer Monique Lhuiller elbisesiyle şık mı değil mi karar veremedim. Sizce nasıl?





5 yorum:

Nina dedi ki...

Süper yorumlamışsın :) Yalnız bişey ekliycem, Natalie Portman Galliano ekolünden bi Dior giymemiş, vintage bir Diormuş üstündeki... Amaaan danışıklı dövüş işte...

secilgil dedi ki...

dior giymeyi bırak direk sponsoru diye biliyorum :s

Trendsum dedi ki...

Nina: Evet vintage (1954) bir dior tercih etmiş ama Galliano olayından sonra o kadar net konuştu ki açıkcası Dior giymesine şaşırdım :)

Seçil: Waww :O

Evy dedi ki...

Kesinlikle Gwyneth benim favorim, bayildim resmen!
http://maffionista.blogspot.com/

Ballad of Seasons dedi ki...

yorumlar harikaymis! :)