21 Şubat 2012 Salı

İNSAN DEĞİLSİN MIRANDA KERR

Başlık küfür gibi algılanabilir ancak Miranda'nın güzelliğinden dolayı hırsından yüzü gözü şişen her kadın benimle aynı fikirdedir. Bugün sizlere aslında Miranda Kerr'in sokak stili ile ilgili bir yazı yazacaktım. Zaten yeterince güzel ve bence dünyanın en güzel kadını, çirkinini bulamam bari paçoz bir kaç fotoğrafını bulup bloga koyayım da günlük motivasyonumuzu alalım istedim ama yok yok yok. Bu kadın hep mi güzel hep mi tarz? Mesela fotoğraflarına bakarken kendi kendime bir oyun oynadım şimdi meğersem sanki ben Miranda Kerr mişim ama meğersem! Eğer ben Miranda Kerr olsam böyle bir güzelliğe sahip olsam bir kere kimseyle evelenmem. Kıyamam kendime sürekli kendimi öpüp koklarım. Orlanda Bloom mu? Çok afedersiniz sümüğümü atmam kendisine. Bir an kendimi Mirande Kerr gibi düşününce koskoca Orlando Bloom bile hint fakiri gibi kalıyor. Bir anlık oyun bile bende kafi derecede egoya (döt kalkıklığını) sebep oldu. Sanırsam bu yüzden bir Miranda Kerr değilim. Güzelliği ile ne kadar övünse azdır. Çünkü O, bir cihanül avrad'dır. 




 Sokak stili en beğendiğim ünlüler kategorsindendir. Yani basit parçalarla maksimum şıklık. Malasef Miranda'nın paçoz bir görüntüsü yok hep güzel hep şık.






Saçlarını çoğu zaman kırmızı halıda yapıştırarak kullansa da zaman zaman yaptırarak güzelliğine güzellik katar.

Tam hamile kaldı işte şimdi doğumdan sonra ağlak, kaprisli, montofon ineğine dönüşecek yaşasın derken bir de baktık ki doğumdan 2 saat sonra ultra seksi haliyle pozlar verdi. Hayır ne ara o kadar kiloyu verdin eşeysiz karı! (tamam sakinim, devam edelim!)



Mışlen şeklinde birbebeğe sahiptir. Anne dünya güzeli olunca oğul da bundan nasibini almış.


 İşte bu foto da Miranda'nın makyajsız fotoğrafıdır. Doğal hali makyajlı halinden daha güzeldir.  Tam bu esnada bileklerinizi kesebilirsiniz.

İşte bu sebepten dolayıdır ki Miranda Kerr insan değildir. Ben onun bir uzaylı olduğunu düşünüyorum zira olmaz böyle bir güzellik.














Tabi kadın bu kadar güzel olunca erkek isterse dünya yakılışlıklı olsun hiç farkedilmiyor..

Peki siz  Miranda Kerr olsanız nasıl olurdu? Meğersem!

12 yorum:

lulu's life dedi ki...

upss super resimler.. Hem guzel, hem sik, hem anne, hemde hep gulumsuyor ! Daha ne olsun.. :)))

Berlin'in Nar Çiçeği dedi ki...

Yorumları okurken o kadar eğlendim ki kadının güzelliği beni benden aldın . Hakikaten makyajsız nasıl bir güzelliktir ? :)))

Bilun ŞEN dedi ki...

Aahaha yorumların süper:) Ama hatun taş yea :p

Unknown dedi ki...

hatunu geçtim de bu sıska(!)(özellikle taş atıyorum :p) kadından nasıl oluyor da böyle tosuncuk doğuyor anlamış değilim. biz hamile olsak, sonra ömrü billa tosuncuk olan biz oluruz, bebeğimiz olsa o da sıska, yemeyen bir velet olur :(( ühüüüü

alice dedi ki...

bu kadar güzelken çuval giyse şık olur bu kadın.. =) yalnız bebiş de tam bir küçük orlando, insan biraz anneye benzer iki gamze alır.. =)

Mine dedi ki...

Merhaba,
Cogu blog'a fotograflari icin takip ediyorum, ne yenilikler var,en son trendler nelermis acaba deyip cevreyi dolasiyorum. Sizin blogu nasil buldum hatirlamiyorum ama.....hayir hayir hatirliyorum Buse Terim'in blogundan dogru sizi kesfettim. Son 2-3 gundur sizi yazilariniz icin takip eder oldum :) keyif aldim okudukca.Ifadeleriniz,kullandiginiz tarz beni cok keyiflendiriyor ve ilk defa bir blogger'a yaziyorum :)
Sevgiyle kal arkadasim.
Mine.

Trendsum dedi ki...

Llu's Life: Daha ne olsun? olmasın işte zaten yeterince güzel :)

Berlin: Bence Adriana Lima fln fasa fiso asıl güzellik budur!

Bilun: Di mi :)

Bebeko: O kısmı be de çok anlayamadım :)

Alice: Ama anneye de biraz benziyo gibi ;)

Mine: Teşekkür ederim güzel yorumların için ;)

essme dedi ki...

hahaha çok güldüm hem yorumlarına hem de bebekonun yorumuna :D

Bc dedi ki...

kahroluyorum aynalara küstürür bu fotograflar.. Allah esirgesin ne diyelim=)

Unknown dedi ki...

Kendisi gerçekten bir melek az önce tv'deydi 13 yaşında başlamış modelliğe demek doğuştan melekmiş kendisi :)))

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

"Bilekleri kes" yorumundan sonra,Kopmuşum...Böyle fotoğraflar koyup bizi ezmeyiniz lütfen diyorum.

Ballad of Seasons dedi ki...

ahahhah gülerek okudum burda :D bu hatun cidden bir ayri güzel!
xxx,
Betül
Ballad of Seasons