16 Şubat 2012 Perşembe

2012 GRAMMY ÖDÜL TÖRENİ

İşte bu geç kalmışlık hissi var ya, çok fena bir şey sevgili eleştirel okur! 
1- Kavgada geç kalmışlık hissi 
2- Blog da herkesin yazdığı bir konuyu yazarken oluşan o geç kalmışlık hissi.
İkisi de aşırı pis bir histir. Biliyorum Grammy ödülleri çoktan verildi, dağıtıldı, hatta unutulmaya yüz tuttu ama ben bu ödül töreninin kırmızı halısına kendi yorumumu eklemeden yapamayacağım. Yazıya hızlı bir giriş yaparak favorim olan Rihanna'dan başlıyorum. Aslında bu yazının başlığını "Rihanna kadınsa biz neyiz?" yapmak istiyordum ama "arkadaş bu nedir yahu" diyerek seviyeyi diplere indiriyor ve bu olağanüstü yorumlarımla  moda dünyasına kattığım katkılardan dolayı teşekürü bir borç biliyorum sevgili okur. Kısaca özetleyecek olursak Rihanna'nın kusursuzluğu Armani'nin güzelliği ile birleşmiş ve bu muhteşem görüntü ortaya çıkmış.





Katy Perry'i su yeşili Elie Saab elbisesiyle, turkuaz saçlarıyla ve kusursuz makyajıyla bir Rihanna kadar olamasa bile maşallahı vardır. Ayrıca belirtmek isterim ki o kulağındaki küpeler 2 milyon civarındadır. Tam bu esnada gözyaşlarını tutamayan sevgili okular için yanlarına selpak almalarını ve bu dünyanın yalan bir dünya olduğunu hatırlatmayı borç bilirim!


Alicia Keys ise Alexandre Vauthier elbisesiyle "eh işte" diyebileceğimiz bir kıyafetle ödül törenine katılmıştır. Yüzü güzel, sesi güzel, gülüşü güzel Alicia ama o bombe nedir yahu? Bi de taç tak "Alicia yenge" diyelim!


Gecenin yıldızı tam 6 ödül alan Adele olmuştur. Kendisi için özel tasarlanan Armani elbisesi ve yine bozdursak kat karşılığı bir dolu arsa alabileceğimiz değerde olan devasa pırlantalarıyla sempatiktir. Ayrıca Yeni bir haber: Adele ilişkisine konsantre olmak için müziğe 5 yıl ara vermiştir. (yorumsuz)



Kate Beckinsale Zuhair Murad elbisesiyle fazlasıyla vasattır. 



 Gecenin felaketlerinden biri de Fergie idi. Jane Paul Gaultier tasarımı turuncu dantel elbisesi, içine giydiği ve utanmasa boynuna kadar çekeceği siyah donuyla tam bir felaketti. 



Kelly Rowland ise Alberta Feretti tasarımı elbisesiyle gecenin ağırbaşlı, hanımefendi şıklarından idi.


Lady Gaga'yı görünce aklıma ilk gelenler; hani aşırı pis, tanıdık ya da komşular vardır ya, aslında iyi insanlardır ama evinin pisliğinden bunu anlayacak fırsatımız olamamıştır. İşte tam da böyle biri gibi Lady Gaga. Aslında özünde hanım hanımcık, iyi bir insan ama bu kıyafetlerindeki obsesif durumdan dolayı biz bunu göremiyoruz. Bu arada Lady Gaga'nın elbisesi Versace'dir.



Benim favorim tabi ki Rihanna. Peki sizin ki kim ?

3 yorum:

Elif'in defterinden (mndlna) dedi ki...

Alicia Keys'in elbisesini çok beğendim ama ben yaa :D

Moda Tutkusu dedi ki...

RIHANNA!!!!I love uuuuu:)))

Venüsün Dünyası dedi ki...

Kesinlikle Rihanna ;)

http://amareteipsum.blogspot.com/