3 Mayıs 2012 Perşembe

SİYAH BEYAZ

Siyahın asilliği beyazın masumiyeti... Her ne kadar canlı renkleri sevsem de bu iki rengin asaletine bayılıyorum! Birbirine en çok yakışan renklerden dekorasyon fikirleri... Sizlere ilham kaynağı olsun.









































5 yorum:

mayamiya dedi ki...

Siyah da beyaz da her zaman asil renklerdir.Ikisi yanyana hepten asil olmuslar ama siyah-beyazin icine renk karistigi zaman daha albenisi oluyor benim icin.Bu iki asili SIKILDIGIN zaman da renklendirmek cok kolay.Aaay SIKILDIN mavi kat araya, aayy SIKILDIN pembe kat araya yada baska secenek.
Ben sanirim cabuk SIKILIYORUM ayniliktan,hep degisime ugratirim etrafimi :) Post super optum

Trendsum dedi ki...

Evlenme sürecinde eşya bakarken asla siyah-beyaz olmayacak olmamalı cıvıl cıvıl renkler olmalı diye geziniyordum.. ama ne kadar büyük konuşmuşum ki salonum tümüyle siyah beyaz oldu :) Dediğin gibi bu tonları renklendirmek hem çok kolay hem de çok eğlenceli. Çünkü her renk yakışıyor bu asil renklere :)

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

dekorasyonda taban renk ikilisi benim için,birkaç objeyle farklı renkler katılıp değişiklik yapılabilmesi çok kolay:)
görsellerin hepsindede ayrı bir büyüleyicilik var,harika fotolar:)

hayal-et dedi ki...

bende asla siyah beyaz salon istemiyorum diye evden çıkıp tüm eşyaları siyah beyaz alıp gelenlerdenim. salonumu yeniden düzenleme aşamasındayken bu post süper oldu. kopya çekerim artık bunlardan biraz.

Lulu's life dedi ki...

super fikirler var bu gorsellerde.. Siyah beyaz'i bende cok seviyorum ev dekorasyonunda cunku evi surekli farkli renkler ile ufak tefek objelerle dekorore edip havasini bi anda degistirebiliyorsun ! Bayildigim seyleri not ettim... ozellikle siyah beyaz bir sofra kurmak icin not aldim kendime.. Ask'a ve dostlara bi aksam hazirlarim mutlaka.. :)