10 Mayıs 2012 Perşembe

GELİN SAÇI AKSESUAR FİKİRLERİ

Yaz geldi gün geçmiyor ki biri daha evlenmesin, sevgili yuvayı dişi kuş yapar okur! Evlilik hazırlığında olan herkese dev hizmetimiz devam ediyor. Bugün ki konumuz ise duvağa alternatif olarak gelin saçı aksesuarları. Ben bahar aylarında duvaktan ziyade en çok bu saç aksesuarlarını yakıştırıyorum yaz gelinlerine. Trendsum olarak masraftan kaçınmadık ve bol fotolu gelin saçı aksesuarı postu hazırladık..Evlilik hazırlıkları ile ilgili postlarımız devam edecek.. Takipte kalın ;)

Not: Bu aksesuarların benzerlerini Etsy 'de bulabilirsiniz ;) Ben Etsy'den hiç alışveriş yapmadım ama çevremde sorunsuz alışveriş yapanlar var. Beğendiğiniz aksesuarları burdan gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz.





































8 yorum:

Nimo dedi ki...

Hepsi birbirinden güzel, ve acayip tarzım olan şeyler. saç aksesuarı konusunda kafam çok allak bullak :( fakat hepsine bayıldım canım :)

Emeğine, paylaşımına sağlık :)

mayamiya dedi ki...

Sevgili sempatik otesi yazar,
Kokosh ben kimisini normalde bile takarim carsiya pazara giderken.Oyle guzeller ki (kalp kalp) Carsiya pazara giderken de bana deli bu diye bakarlar mi? Hayir bakmazlar alistilar artik :P
Supersin komiksin zayifsin bilgili kulturlusun ne diyim hepsi var masallah.Bir gun kesfedileceksin ve ben seni Okan Bayulgen'de seyredecegim hatta telefon acacagim programa... Bak yolladim evren duydu :)))
Muccokkk (Bu opucuktu)

NİNO dedi ki...

Ne iyi gitti bu düğün telaşı arasında süper fiikirlerrr bakalım b unlarııı nerden bulucazz..)9

Sevgiler
http://ninostudio.blogspot.com

chfashiontrend dedi ki...

hepsi çok tarz ,çok modern ve farklı şeyler ...çok beğendim tatlım ..süper görseller seçmişsin ...zevklisin cidden :)sevgiler

Trendsum dedi ki...

Nimo: Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Mayamiya: ahh sen var olduğun sürece bana mutluluk vermeye devam edeceksin herhalde :) İyiki tanımışım seni:) Okan'a çıktığım gün beni ilk mayamiya keşfetti dicem ;)

Nino: Nino'cum etsy ye bakmanı öneririm süper gelin aksesuarları var ve çok uygun fiyata.. Yada beğendiğin aksesuarları gelinlikçine yaptırabilirsin. Biliyorsun Eminönü aksesuar malzemeleri konusunda bir cenet Marputçular çarşını sana öneririm. Muhakkak orada da malzeme bulabilirsin ;) Şimdiden çok gelsin fotolarını bekleriz ;)

Chfashiontrend: Canım benim çok teşekkür ederim :)

Lulu's life dedi ki...

Ahh cok romantik seyler sevdim :) Yeniden evlenmek istiyorum sanirim hihihi :)

seval kuday dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Melike dedi ki...

modeller arasından seçim yapmak çok zor, keşke her saçı tek tek deneyebilsek ama düğün telaşından nerde o zaman :(