8 Mayıs 2012 Salı

ARTIK ÇALIŞMANIZI İSTEMİYORUM SEVGİLİ OKUR!

Yakında feci zengin olup hepiniz bu hayattan kurtaracağım pek sevgili okur! Hepiniz istediğiniz saatte kalkıp, trafik, iş stresi vs çekmeyip, sabah koşunuzu yaptıktan zevkinize göre döşenmiş evleriniz de kahve keyfi yapacaksınız. Öyle temizlik, yemek vs işlerle de uğraşmanızı istemiyorum. Çok gereksiz ve vakit kaybı, ayrıca yaşlılığa ve kırışıklıklara sebep oluyor. Siz siz olun fazla sorumluluk almayın bu hayatta. Henüz sorumluluk almamış olanlarınız da mümkün mertebe ertelesinler. Mesela: Erken kalkıp günü kaçırmama sorumluluğu bile o kadar pis bir duygudur ki. Bırakın, keyfini çıkarın, canınız ne zaman kalkmak isterse o zaman kalkın! Siz ne kadar sorumluluk üstlenirseniz o kadar büyük ve çığ gibi üzerine düşer o sorumluluklar. Evet dediğim gibi tek derdiniz bugün nereye, hangi ülkeye ya da ne bilim hangi kıtaya gitsek olacak. Her gün en güzel restoranlarda yemek yiyip gezip tozacaksınız... Hayali bile güzel di mi? En azından bunlar olana kadar evimizde olmasını istediğimiz detaylara göz atalım. İşte benim özel arşivimden her bir detayına bayıldığım ve evimde muhakkak olmalı dediğim dekorasyon fikirleri. Şimdilik bunula hayallere dalın, diğer meseleye gelecek olursak; BENCE İNANIRSAK OLUR ;)






































8 yorum:

Kuzununannesi dedi ki...

yasasınnnnn ne guzel kurtar benı bu hayattann :)) gulerek okudum postunu supersın

drwilldone dedi ki...

biri gelip çekip çıkarsa bizi şu hayattan diyodum.sen geldin .iyi oldu :))

essra dedi ki...

ne guzel yazmissin keske oyle bir hayat olsa neyse insallah bir gun olur diyelim :)) bu arada resimler cok guzel cok sevdim her detayi renkleri :)

hayal-et dedi ki...

kahramanımızsın sen bizim trendsum. bu fotolar sayesinde ilham kaynağımız da oldun.

Trendsum dedi ki...

kOKOS kELEBEK : Hepiniz kurtaracağım bu hattan :) Beni bekleyin ;)

Drwilldone: Zengin olursam hayatı kurtarılacaklar listesindesiniz ;)

Esra Cem: İnşallah olacak olacak :) Çok inanıyorum ben :)

Hayal-et: Ophh ne güzel bir iltifat bu :) size layik olmaya çalışacağım :)

elipsworld dedi ki...

Hayallere dalalim belki bir gun gercek olur ozaman..mesela pembe kapiyi cok begendim ona sahip olmayi hayal ederek baslayalim bakalim :)

Lulu's life dedi ki...

ve beni benden almis bulunuyorsun.. kendimi ilk resimdeki ofiste gun boyu kitap okuyup blog gezerken ve seyahat dergilerini karistirip nereye gitsek diye dusunurken hayal ettim ama yok gel biz calisalim ve hakedelim oyle gezelim olmasss miiii ? :))))

Unknown dedi ki...

biliyordum biliyordummm :) birgün benimde yüzüm gülecek diyordum :):) ne kadar mesudum Allahımmm :):):):)Hele senin kurtarman ayrı bir neşe kattı bana :):)