5 Mart 2012 Pazartesi

A HAPPY SUNDAY

Pazar günü dışarı çıktığımda uzuuun bir kıştan sonra şehirdeki akıl almaz şaşayı görünce hayatımızın yazlık bölümüne geçtik de benim mi haberim yok diyerek içimdeki coşkulu bütün duyguları şevke getirdim. İstikamet Caddebostan'dı ve köprüden geçerken İstanbul'un o enfes görüntüsünü belgelemeden olmazdı! Yapılacak işler, sorumluklar vs. var iken ben bahar sorumsuzluğunu bir an önce benimseyip kendimi sahile atmak istedim ancak kociş tüm ciddi ve entel duruşuyla tam tamına 1 senedir almadığımız düğün fotolarımızı almamız gerektiğini büyük bir ciddiyetle bana anlattı, ben de  mecburen gittim ve alelacele fotolarımızı seçtik...



Fotoğrafçı çıkışı hemen programımızı yaptık ve methini çok duyduğumuz Mano Burger'a gitmeye karar verdik. Mekan hakkında bilgi vermek gerekirse; hızlı servisi (toplamda 2 yada 3 dakikada sipariş ettiğimiz her şey geldi)  ilgili ve kibar personeli ve süper leziz hamburgerleriyle bizden tam puan aldı. Ayrıca ünlü gurmemiz Vedat Milor tarafından da Türkiye'nin en iyi butik burgeri seçilmiş. Fiyatları ise benzerlerine göre fazlasıyla uygun. Kısacası itinayla tavsiye edilir ;)


Karnımızı tıka basa doyurunca kendimizi sahile attık... Iphone saolsun, çeşitli applar kullanarak profesyonel tadında çekimler yaptık. İlgilenenler için bu fotoğraflarda kullandığım applar: Camera+, Lemeleme ve Instagram.



Bir tarafta yeşillik bir tarafta deniz, yürürken içimdeki nevrotik kişilik hortladı ve sahil boyu sevimli köpek görünce eve köpek alalım mı nooğğğluuur; Ondan daha da sevimli bir bebek görünce hazırım ben anne olcağğğm; az ileride enfes motorsikletleri görünce aman boşver bebeği biz bu yaz motor alalım gezelim dağ bayır vb. diyaloglar eşliğinde sahil boyu yürüdük.




Sahilde ayaklarımızı uzatacak yer bulunca yıllarca burada kalıp  kalkmamayı hayal ettik, denize adım adım yaklaştık. Keşke, deniz kenarında kocişin aklını başından alıp onu çocukluğuna götüren (o öyle dedi)  müthiş deniz kokusunu da fotoğraflardan size aktarabilseydim.

Bir turist edasında gezerken sokak sanatçıları ile kaynaştık...

Ve son olarak fantastik fotolar çektik... Nasıl olsa bir başka baharda da coşar bu rutin gönül diye birbirimizi teselli ederek eve dönüş yoluna düştük!

Benim pazarım böyleydi, azcık güneş görmek bile bünyeyi yeterince coşturdu. Sizin hafta sonunuz nasıl geçti?


6 yorum:

Maya dedi ki...

senin haftasonunu görünce benim içim açıldı, ne tatlı fotoğraflar :) ve mutlu haftalar :)

Modagrafya dedi ki...

Bu fotoğrafları görünce haftasonunu geçirmediğim kanaatine vardım. Çok profesyonel duruyor HDR tekniği uygulanmış sanki, özellikle o köprüden Boğaz fotosuna bayıldım.

Merve Akyazı dedi ki...

Blogunu yeni keeşfettim ve anlatım diline bayıldım çok güzel normalde bloglarda sadece fotolaralar için bakarım ama saatlerdir senin blogunda yazılarını okuyorum fotograf ayrı profesyonel, çok keyif aldım takipçinim;) ellerine sağlık :)

hayal-et dedi ki...

fotolar çok güzel. ama ondan daha güzeli kıymetlimiz İstanbul.

Trendsum dedi ki...

Maya: teşekkürler :)

Modagrafya: teşekkürler, evet camera+ daki HDR tekniği kullandım ilk fotoda..

Merve: Çok teşekkürler ;)

Hayal-et: teşekkürler ;)

LILA MOONLIGHT dedi ki...

Bulut resimlerini cok severim, nefis kareler yakalamissin : )