22 Mart 2012 Perşembe

ALYSON HANNİGAN HAMİLE

How I Met Your Mother dizisinden tanıdığımız, canımız ciğerimiz  Alyson Hannigan, namı-ı diğer Lily ikinci bebeğine hamileymiş. Dizinin sıkı takipçileri bilir, Alyson dizinin 4. sezonunda gerçekte hamileydi ve sezon sonuna doğru diziye göğsünün üst kısmıyla devam etti. Bütün sezon karnını göstermeyerek meğersem hamile değilmiş imajı verdiler. Dizi zaten komedi olduğu için üstüne bir de Lily'nin sempatikliği eklenince gayet eğlenceli bölümler ortaya çıkmıştı. Bu sezon da Lily zaten dizide de hamile olduğu için büyüyen karnını rahatlıkla gösterebiliyor. Yani celebritylerin kariyerde yaparım çocuk da trendi son hızıyla sürüyor. Lily'nin 2. hamileliğinde özellikle seksi olması çabası taşıyan elbiselerini çok sevmedim ama bu ona hamileliğin aşırı yakıştığı gerçeğini değiştirmez! Özel günler haricinde giydiği günlük kıyafetler içinde de oldukça şık ve sevimli... Siz nasıl buldunuz Alyson'nın hamilelik seçimlerini?







 Kendi gibi kızıl saçlı, şirin mi şirin bir kızı var.. :)











{justjared- hawcelebs}

4 yorum:

Berlin'in Nar Çiçeği dedi ki...

Zaten kendisini çok sempatik buluyordum kızını görünce de ailecek sempatik olduklarını düşünmeye başladım :) Günlük kıyafetleri çok sevimli...

Evimin dekoratörü Esin dedi ki...

Lily yi çok seviyordum, şimdi iyicene hayranı oldum. Çok şeker, çok doğal, o kadar doğalki son kostümü bile yadırgamadım :D

MERVE dedi ki...

aman aman yaa :) kıskandım yemin ederim.. ben de istiyorum böle zamanlarım olacak mı acaba yaa..

Unknown dedi ki...

bayılıyorum bu kadına ve how i met your mother dizisine. bütün gün bunları tekrar tekrar izliyorum. alyson gerçekten çok tatlı, kızı hiç ona benzememiş aynı baba ve baba da baba hani :)
bence alyson'ın günlük hayattaki sadeliği törenlerde de belli, bir elbise ve bir ayakkabıdan ibaret çok sade ve hamile de olsa çok hoş.
bayılıyorum bunlara ya.
bir sonraki bölümü ne zaman verirler acaba?
bu arada barney kiminle evleniyor bilen var mı?